Blogia
Tècniques d'estudi

Exposició oral

Crisi d'angoixa 1

Crisi d'angoixa 1

Aparició temporal i aïllada de por o malestar intensos, que pot anar acompanyada dels següents símptomes: palpitacions, sacsejades del cor o augment de la freqüència cardíaca, sudoració, tremolors, sensació d’ofec o manca d’alè, sensació d’ennuegament, molèsties abdominals, mareig o desmai, calfreds o sufocacions, ...

Bicicletes

Bicicletes

El ciclisme de muntanya , també anomenat Mountain Bike, és aquella modalitat de ciclisme que es disputa per camins de muntanya (de terra, no asfaltats). Consta de les següents modalitats:

Camp a través (Cross Country) Descens (Downhill) Eslàlom (Slalom) Les primeres competicións es disputaren a la dècada dels 70. El 1990 es disputaren els primers Campionats del Món.

Cuina fàcil

Cuina fàcil

Receptes fàcils i divertides per quan no tens idees ni ganes de pensar.
Macarons ha estat fets per Micaela, explicant l'experiència o oferint recomanacions.

Bàsquet

Bàsquet

El bàsquet (o basquetbol) és un esport practicat entre dos equips de cinc jugadors en joc cadascun, que cerquen d’introduir una pilota dins de la cistella defensada per l’equip contrari, amb l’objectiu d’aconseguir més punts que l’adversari, tot respectant les regles del joc.

L'esbart d'Arenys de Munt

L'esbart d'Arenys de Munt

 

L’Esbart Dansaire del Centre Moral d’Arenys de Munt va començar la seva tasca l’any 1977.

Formen part de l’entitat 170 dansaires, agrupats en tres seccions infantils, una juvenil i el cos de dansa. Darrere, hi ha un gran nombre de persones que, de forma desinteressada, col.laboren en les diferents tasques que exigeix l’activitat de l’Esbart.

Al llarg d’aquests anys ha realitzat nombroses actuacions arreu dels Països Catalans i també a diversos països d’Europa.

El mico

El mico

L'exposició oral

L'exposició oral

Fútbol

Fútbol

El pastor alemany

El pastor alemany

Roald Dahl

Roald Dahl

Queen

Queen

El gat

El gat

El gos

El gos

Walt Disney

Walt Disney

El gat mesquer

El gat mesquer

Els instruments

Els instruments

Els conills

Els conills